OAJ on the Road 24.9.2015 Espoo

image4OAJ on the Road-tapahtuma saapui torstaina 24.9.2015 Espooseen, kauppakeskus Selloon. Iltapäivän yleisötapahtuma keräsi OAJ:n pisteeseen runsaasti kasvatuksesta ja koulutuksesta kiinnostunutta kauppakeskusyleisöä. Yleisöllä olikin mahdollisuus testata tietonsa Pisavisassa, keskustella paikallisten opettajien kanssa koulutuksen nykytilasta sekä kuulla eri opettajaryhmien, työnantajan, vanhempainliiton, kansanedustajan sekä nuorten näkemyksiä hyvinvoinnista kasvatuksen ja koulutuksen eri asteilla. Päivän teema ja maassamme vireillä olevat opetusalaa koskevat leikkaukset herättivätkin vilkasta keskustelua kauppakeskusyleisön ja paikalla olevien opettajien kesken.

OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen tapasi päivän aikana myös paikallista mediaa sekä kaupunginjohtaja Jukka Mäkelän ja sivistystoimenjohtaja Sampo Suihkon. Puheenjohtaja Luukkainen vieraili myös Ruusutorpan yhtenäiskoulussa.

Opettajajäsenet kohtasivat toisensa sekä järjestön puheenjohtajan jäsenille tarkoitetussa iltatilaisuudessa.image1 OAJ Pääkaupunkiseudun alueasiamies Jaana Alaja sekä OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen antoivat katsauksen opettajia koskevista ajankohtaisista asioista. Myös espoolaiset pääluottamusmies Markku Kälviä ja työsuojeluvaltuutettu Jari Nummela muistuttivat opettajia hyvinvoinnista ja siitä huolehtimisesta.

Teksi ja kuvat Hanna Iso-Kuortti