OAJ Pääkaupunkiseudun syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous pidettiin eilen Pelimannin ala-asteella. Ennen kokousta oli mahdollisuus tutustua päiväkotiin koulun tiloissa sekä tarjolla oli myös kahvia ja pientä purtavaa. Ennen kokousta Nina Lahtinen kertoi meille varhaiskasvatuslain sekä lukion tuntijakouudistuksen valmisteluista että oppilashuollosta. Luentokokonaisuus oli todella kattava ja antoi hyvän kuvan tilanteista.

Seuraavaksi olikin hyvien uutisten aika. Hallituksessamme on kolme jäsentä, jotka ovat ansioituneet  niin hyvin, että ovat ansainneet hopeisen ansiomerkin kultaisin lehvin. Ansiomerkit on myöntänyt OAJ:n hallitus ja ne myönnetään ansioituneesta järjestön hyväksi tehdystä työstä. Pekka Lempiäinen sai ansiomerkkinsä eilen kokouksessa ja Mervi Piiranen sekä Leena Teittinen ovat saaneet ansiomerkkinsä jo aikaisemmin tässä lähiaikoina.

Tämän jälkeen hyvät ja iloiset asiat vielä jatkuivat. Vuorossa oli aktiivisten jäsenten palkitseminen. Sihteerin pussukasta arvottiin yhdelle jäsenelle kahden hengen yöpyminen Haikon kartanossa. Onnellinen voittaja oli Taija Mäenpää. Kukaan ei jäänyt ilman palkintoa vaan kaikki loput saivat kaksi leffalippua.

Tämän jälkeen alueasiamies Pirita Hellberg pääsi kertomaan Hyvä esimies -kilpailusta. Viime vuonna palkittiin OAJ Pääkaupunkiseudun toimesta ensimmäinen hyvä esimies ja perinnettä aiotaan jatkaa ensi vuonnakin. Muistakaa siis esittää omaa esimiestänne, jos hän täyttää tulevat kriteerit ja hän on teidän työyhteisönne mielestä hyvä esimies.

Vasta näiden vaiheiden jälkeen pääsimme itse kokoukseen. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Seppo Sainio YLL:n puheenjohtaja. Kokouksen kulku oli aktiivista vaikuttamista toimintasuunnitelman muokkauksesta hyviin kysymyksiin talousarviosta. Molemmat esitykset hyväksyttiin vain toimintasuunnitelmaan tehtiin pieni muutos. Seuraavalle hallituskaudelle puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Laura Nurminen. Lopuksi otettiin vielä uudesta hallituksesta kuva (paikalla olijat).

Syyskokouksessa nimettiin kauden 2014-2015 hallitukseen:

Susanna Nousiainen (LTOL), Hanna Iso-Kuortti (LTOL), Kirsi Sutton (LTOL), Matti Kangasniemi (YSI), Aki Saariaho (YSI), Antti Piiroinen (YSI), Jukka Talvitie (YSI),Maritta Virtanen (YSI), Päivi Lyhykäinen (YSI), Jukka Mölsä (YSI), Sami Markkanen (YSI), Annika Arstila-Aaltonen (YSI), Venla Olin (OAO), Leena Teittinen (OAO), Elina Byckling (OAO), Irma Parijoki (OAO), Seppo Kinkki (OAO), Pia Mänttäri (YLL),Joakim Häggström (FSL) ja puheenjohtajaksi Laura Nurminen.