Urheilu

OAJ Pääkaupunkiseutu on Koululiikuntaliiton (KLL ry) jäsen.
Tutustukaa KLL:n esitteeseen. Sieltä löytyy opettajille tietoa liikunnallisesta toiminnasta…

Lisää tietoa aiheesta:

Facebook:
Twitter:
www-sivut:
www.vesisankarit.fi
www.kll.fi

Tilaa KLL:n  uutiskirje

Elixia Redin tarjous OAJ:n jäsenille

https://www.elixia.fi/Liikuntakeskuksemme/helsinki/redi-elixia/

OAJ Pääkaupunkiseudun liikuntatiedote 25.10.2015

Tarjolla hohtokeilausta sekä tietoa jäseneduistamme Sats Elixiaan, Vihti Ski Centeriin sekä Hiidenlinnan ja Sisumetsän seikkailupuistoon. PKSLiikunta2015C (1)

KILPAILUKUTSU ERKIN MALJA

OPETTAJIEN GOLFKISAT TORSTAINA 11.6.2016 KLO 9 ALKAEN
PELIPAIKKA: VIHTI HILLSIDE AND COUNTRY CLUB HILL SIDE –KENTTÄ

KILPAILUMUODOT PISTEBOGEY JA SCRATCH SEKÄ JOUKKUEKILPAILU, JOSSA HUOMIOIDAAN N. 20 % JOUKKUEEN PELAAJIEN PISTEBOGEYTULOKSISTA PER VÄYLÄ. LOPULLINEN MUOTO VAHVISTETAAN, KUN JOUKKUEIDEN KOKOONPANOT OVAT SELVILLÄ.

KILPAILUMAKSU 47 € SISÄLTÄÄ:
-KAHVI, SUOLAINEN JA TERVETULOMALJA
– HARJOITTELUA RANGELLA
-ERIKOISKILPAILUT
-SAUNAT
-RUOKAILU NOUTOPÖYDÄSTÄ

ILMOITTAUTUMISET VIIMEISTÄÄN MAANANTAINA 8.6.2015 OSOITTEESEEN caddiemaster@hillsidegolf.fi MAINITSE NIMESI LISÄKSI KISAN NIMI OAJ UUSIMAA/OAJ PÄÄKAUPUNKISEUTU JA ILMOITA MYÖS OMA ALUEESI JA YHDISTYKSESI JOUKKUEKISAA VARTEN.

TERVETULOA!

LISÄTIEDOT: CHRISTER JAKOBSSON 040-5509964

OPETTAJIEN KESÄISET MITTELÖT VIERUMÄELLÄ 4.-5.6.2015

Vierumäki, OSJ, OAJ Kanta-häme ja KLL Kanta-Häme kutsuvat opettajia kisailemaan ja tapaamaan kollegoitaan Suomen urheiluopistolle. Koululiikuntaliiton Kesäpäivät ovat jääneet ainakin toistaiseksi tauolle, mutta saamamme palautteen perusteella on edelleen tarvetta järjestää opettajille liikunnallista ja virikkeellistä toimintaa kesän alkuun. Kesäpäivien tilalla toteutetaan yhdessä liikunnasta innostuneiden tahojen kanssa opettajien kisailut golfissa, petankkissa ja beach volleyssa.
Golfkisan järjestää kokonaisuudessaan Vierumäki, beach volleyn OAJ Kanta-häme (alueyhdistys) sekä KLL Kanta-Häme ja petankin järjestää KLL Satakunta. Tällä toimintatavalla kustannukset saadaan pienemmiksi.
Kilpailuihin voivat osallistua OAJ:n sekä OSJ:n jäsenet.

Liitteessä tarkempaa tietoa ohjelmasta: Opettajien_kesämittelöt_2015 (2)

Keväälle 2015 suunniteltua

Jousiammuntaa ke 5.5.2015 kello 17-18 sekä Melontakurssi ja –retki ke 20.5. kello 17-19

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamatta jättämisestä perimme 15/24€ maksun perustuen siihen, ettei seuraava jonossa voi osallistua. Peruuta siis ajoissa (viim. 7 pv ennen tapahtumaa), jotta paikkoja ei jää tyhjäksi. Ilmoittautuminen ainoastaan 1.4.-27.4.2015 välisenä aikana. Ilmoittaudu nettisivujemme kautta: https://oajpks.fi/tapahtumat/ilmoittaudu-tapahtumaan/

Linkin takana tarkemmat tiedot: PKSLiikunta2015B

Nyt on luvassa sekä seinäkiipeilyä että karting-kisaa. Lukekaa ilmoittautumisohjeet huolella linkin takaa: OAJpksLIIKunta 2015

Koululiikuntaliiton uutiskirje 5/2014

Koululiikuntaliiton uutiskirjeeseen kokoamme tietoa koululais- ja opettajatapahtumista sekä muista liiton ajankohtaisista asioista viisi kertaa vuodessa. Lisätietoja tapahtumista ja tilattavista materiaaleista löydätKoululiikuntaliiton internetsivulta. Vinkkaathan uutiskirjeestä myös kollegallesi, ystävällesi ja kaikille koululiikunnasta kiinnostuneille. Uutiskirje Koululiikuntaliiton uutiskirje 5 2014N.Y.T-toimintarata

ELIXIA + SATS TARJOUS OAJ PÄÄKAUPUNKISEUDUN JÄSENILLE

OAJ Pääkaupunkiseutu haluaa tukea jäsentensä työkyvyn ylläpitoa. Supersuositulle Elixian tarjoukselle on saatu neuvoteltua jatkoa. Nyt Elixia+Sats -yhteisjäsenyys OAJ Pääkaupunkiseudun jäsenille vain 59 e/kuussa (edellyttää voimassaolevan OAJ:n jäsenkortin näyttämistä sopimusta tehtäessä). Edellyttää uuden 12-kuukauden City-sopimuksen tekemistä. Pahoittelemme, että oheinen mainos tulee vasta nyt jakoon (tuo tarjottu testikuukausi jää vajaaksi) mutta onneksi liittymällä saa treenit koko vuodeksi.

OAJ PKS_Elixia Sats

KOULULIIKUNTALIITON UUTISKIRJE 4/2014

Koululiikuntaliiton uutiskirjeeseen kokoamme tietoa koululais- ja opettajatapahtumista sekä muista liiton ajankohtaisista asioista viisi kertaa vuodessa. Lisätietoja tapahtumista ja tilattavista materiaaleista löydät Koululiikuntaliiton internetsivulta. Vinkkaathan uutiskirjeestä myös kollegallesi, ystävällesi ja kaikille koululiikunnasta kiinnostuneille.
Koululiikuntaliiton uutiskirje 4

NYT ON AIKA ILMOITTAUTUA OPETTAJIEN KESÄPÄIVILLE! 

Tule tapaamaan tuttuja, rentoutumaan ja liikkumaan hyvässä seurassa!

Kesäpäivät on mahtava tapa aloittaa kesä liikunnallisissa merkeissä ja saada hieno startti koko lomalle! Koululiikuntaliitto ja Vierumäki järjestävät OAJ:n jäsenten vauhdikkaat Opettajien Kesäpäivät 06.-07.06.2014. Vierumäen urheiluopistolla.

Opettajien kesäpäivät ovat avoimet kaikille OAJ:n jäsenille jäsenryhmään katsomatta.

Luvassa on entistäkin enemmän mahtavia harrasteliikuntamahdollisuuksia, joukkuelajeja ja tietysti perinteisiä kilpalajeja. Myös kilpalajeissa on enemmän harrastesarjoja. Kesäpäiviltä löytyy kaikille varmasti mieluisia liikuntamuotoja sekä uusia ideoita oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Uutuuslaejina mukana on mm. katusähly sekä ensikertaa järjestettävä Opettajien Power Mover-tanssikisa.

Kisapassin hinnalla 35 euroa (golfissa lisämaksu 35 euroa, keilailussa lisämaksu 30 euroa) saat osallistua kahden päivän ajan mahtavaan liikuntatarjontaan.

Katso lisätietoja päivien ohjelmasta sekä aktiviteeteista tästä linkistä http://www.kll.fi/fi/opettajat/tapahtumakalenteri/1291121130/

Vierumäki tarjoaa hienot puitteet Kesäpäiville. Kaikki suorituspaikat, majoitus- sekä ruokailumahdollisuudet löytyvät kävelymatkan päästä toisistaan. Illanvietossa notkuvat ruokapöydät kruunaavat liikunnallisen päivän. Veeti Kallio sekä Groove President takaavat, että tanssilattiallakin päästään iloiseen kesätunnelmaan! Illallisbuffet + sisäänpääsy illanviettoon 30€.

Kerää työporukastasi tai yhdistyksestäsi mukava ryhmä ja osallistukaa tähän yhteisölliseen kesän avajaistapahtumaan!Keräämällä 10 hengen ryhmän mukaan saa ryhmän ilmoittaja ilmaisen kisapassin (35 euroa). 10 (tai yli 10) hengen ryhmät ilmoitetaan sähköpostilla jani.kangasniemi@kll.fi. Ilmoita sähköpostissa jokaisen osallistujan yhteystiedot sekä kaikkien lajit, sarjat ja aktiviteetit joihin osallistutte.

Tule mukaan liikkumaan!

Ilmoittautuminen KLL:n ilmoittautumisjärjestelmään www.koululiikkuu.fi/slk 16.5. mennessä!

Majoitus- ja ruokailuvaraukset suoraan Vierumäen varausjärjestelmään.

Lisätietoja kesäpäivistä:
http://www.kll.fi/fi/opettajat/tapahtumakalenteri/1291121130/

Jani Kangasniemi
jani.kangasniemi@kll.fi
040-5513488

 

Koululiikuntaliiton uutiskirje 2-2014

Koululiikuntaliiton uutiskirjeeseen kokoamme tietoa koululais- ja opettajatapahtumista sekä muista liiton ajankohtaisista asioista neljä kertaa vuodessa. Lisätietoja tapahtumista ja tilattavista materiaaleista löydät Koululiikuntaliiton internetsivulta. Vinkkaathan uutiskirjeestämyös kollegallesi, ystävällesi ja kaikille koululiikunnasta kiinnostuneille. Tästä uutiskirjeessä on kesän ja syksyn opettaja- ja koululaistapahtumat, Kipinä -työyhteisöjen hyvinvointivalmennukset sekä tietoa aluetoiminnasta.
KLLuutiskirje 2.2014

Koululiikutaliiton uutiskirje 1/2014

Paljon koulutuksia, tapahtumia sekä kilpailuja. Kannattaa käydä lukemassa!
KLLuutiskirje 1.2014

Liikuta oppivia aivojasi –seminaari 14.3.2014

Tervetuloa Liikuta oppivia aivojasi –seminaariin 14.3.2014 Helsinkiin, OAJ-AKAVA-taloon Pasilaan.

Aivot, mieli ja keho ovat kolme oppimiselle tärkeää peruspilaria. Miten kasvatusalan ammattilaisena edistät aivojesi toimintakykyä ja tarjoat sopivia virikkeitä lasten aivoille? Pidätkö huolta kehostasi ja tarjoatko osallistumisen mahdollisuuksia kaikille? Koululiikuntaliiton seminaari tarjoaa ideoita ja konkreettisia esimerkkejä oppimisen peruspilareiden hyvinvointiin.

Seminaari on tarkoitettu Sinulle, joka vaikutat oppimisympäristöissä. Tervetuloa rehtorit, opettajat, päiväkotien johtajat, lastentarhaopettajat, koulujen liikunta- ja tyhyvastaavat sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Seminaarin hinta on 70 € / hlö, joka sisältää ohjelman, aamukahvin ja lounaan. Seminaari sopii sisällöltään Veso-päiväksi. Ilmoittautumiset oheista linkistä: http://www.koululiikkuu.fi/slk/ilmoittautuminen/index/291 Ohjelma liitteenä: Liikuta oppivia aivojasi seminaariohjelma 14.3.2014

Opettajien Kesäpäivät Vierumäellä 6.-7.6.2014

Opettajien kesäpäivät ovat avoimet kaikille OAJ:n jäsenille jäsenryhmään katsomatta. Koululiikuntaliiton Kesäpäiviä vietetään ensi vuonna alkukesästä kentältä tulleiden toiveiden mukaisesti.

Luvassa on entistäkin enemmän mahtavia harrasteliikuntamahdollisuuksia, joukkuelajeja ja tietysti perinteisiä kilpalajeja. Myös kilpalajeissa on enemmän harrastesarjoja. Kesäpäiviltä löytyy kaikille varmasti mieluisia liikuntamuotoja sekä uusia ideoita oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Vierumäki tarjoaa hienot puitteet Kesäpäiville. Kaikki suorituspaikat, majoitus- sekä ruokailumahdollisuudet löytyvät kävelymatkan päästä toisistaan. Illanvietossa notkuvat ruokapöydät kruunaavat liikunnallisen päivän ja hyvän live-musiikin tahdissa on pääset iloiseen kesäfiilikseen!

Kerää työporukastasi tai yhdistyksestäsi mukava ryhmä ja osallistukaa tähän yhteisölliseen kesän avajaistapahtumaan! Lisätietoja Kesäpäivistä saat KLL:n internetsivuilta ja Jani Kangasniemeltä, jani.kanganiemi@kll.fi.

Syksyn projekteista
lisää seuraavassa liitteessä KLL_ajankohtaista syksy 2013

Hei opettajat

Mikäli olet suunnittelemassa jotain liikunnallista projektia tai tapahtumaa oppilaille/opiskelijoille, voi olla mahdollista saada OKL:n opiskelijoita apuun käytännön toteutukseen. OKL:n opiskelijoilla on silloin tällöin tarve käytännön harjoittelupaikoista ja tapahtumista. Jos sinulla on ajatusta tällaisesta, niin ole ensin yhteydessä alueelliseen liikuntavastaavaan. Kysy häneltä lisätietoja asiasta sekä keneen voi asian tiimoilta olla yhteydessä.

Maarit Rahkola
Liikuntavastaava
maarit.rahkola@luksia.fi
0400-808736

Opettaja-G​olf-kisat 6.6.2013

OAJ UUSIMAA/PÄÄKAUPUNKISEUTU
KILPAILUKUTSU/ERKIN MALJA
NEVAS GOLF 6.6.2013
PAIKKAKUNTA:SIPOO

Pelipaikka on varmistunut eli Nevas golf torstaina 6.6.2013 klo.12.30 hintaan 48€/pelaaja sisältäen kaikki kisapalvelut;
– lähdöt iltapäivällä klo.12.30 alkaen
– tulospalvelu ennakkoon tehdyillä tuloskorteilla
– erikoiskisat (pisin draivi ja lähimmäksi lippua)
– 1 rangepoletti per pelaaja
– kärryt
– saunat ja pyyhkeet vapaasti käytettävissämme klo.21.30 asti

Ruokailu erikseen omalla kustannuksella
HUOM! ilmoittautuminen viim. 3.6.2013 puh.0104006400 tai e-mail; ng@nevasgolf.fi (www.nevasgolf.fi)

t. Christer Jakobsson
OAJ-Uusimaa, liikuntavast.
0405509964

Opettajien Kesäpäivät Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 29.-31.7.2013

Tervetuloa kaikki OAJ:n jäsenet liikkumaan ja tapaamaan tuttuja Opettajien Kesäpäiville. Kesäpäivät järjestetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 29.-31.7.2013! Kisapassin hinnalla (35 €) saat osallistua kolmen päivän ajan mahtavaan liikuntatarjontaan.Ohjelmassa on yli 30 erilaista harraste- ja kilpailulajia, joten jokaiselle löytyy varmasti mieleistä tekemistä päivien aikana. Joko olet kokeillut TRX-harjoittelua tai metsäjoogaa? Haluatko kisailla yleisurheilussa, golfissa tai tikanheitossa? Kesäpäivien tärkein tavoite on herättää jokaisessa meissä piilevä liikuntakipinä ja tarjota uusia virikkeitä liikunnan harrastamiseen. Yhteisissä liikuntahetkissä ja unohtumattomissa illanvietoissa mieli lepää ja akut ladataan tulevaan lukuvuoteen. Tule sinäkin mukaan nauttimaan Kesäpäivien tunnelmasta!Ilmoittautumiset 25.6 mennessä: http://www.koululiikkuu.fi/slk/etusivu/tapahtumat Välitäthän viestiä eteenpäin oman alueellasi! Tarkempi ohjelma on liitteessä.
Vierumäellä tavataan!
Kesäpäiväterveisin  Sari Turunen

Kouluyhteisön työhyvinvoinnin ja koulupäivän liikunnallistamisen ajankohtaiseminaari

Tervetuloa seminaariin! Välitäthän tietoa myös eteenpäin!

Kouluyhteisön työhyvinvoinnin ja koulupäivän liikunnallistamisen ajankohtaisseminaari pe 15.3.2013 klo: 10.00-15.00 OAJ-AKAVA-talon Valopihalla, Helsingissä (Rautatieläisenkatu 6). Seminaarissa kuulet OPS 2016 – mitä muutoksia liikuntaan oppiaineena on tulossa, Liikkuva koulu-ohjelman tutkimustuloksia, opettajanhuoneen tuloksellisesta työyhteisövalmennuksesta sekä työhyvinvoinnilla johtamisesta. Seminaari on tarkoitettu rehtoreille, koulujen liikunta- ja tyhyvastaaville sekä muille asiasta kiinnostuneille. Seminaarin hinta on 25 €/hlö sisältäen ohjelman, aamukahvin ja lounaan. Ilmoittautuminen 1.3. mennessä oheisesta linkistä http://www.koululiikkuu.fi/slk/etusivu/tapahtumat
Ohjelma: NÄIN KEHITÄT KOULUYHTEISÖSI HYVINVOINTIA

 

Kaikille alueyhdistyksen jäsenille avoimet golf-kisat 8.6.2012

EKOAY järjestää kaikille opettajille avoimet golf-kisat 8.6.2012 klo 10 alkaen Espoon Ringside golfissa. Lisätietoja Golfkisa 8.6.12 -mainoksesta.

KLL:n opettajien kesäpäivät 6.-8.8.2012, Vierumäen Urheiluopisto

Kaikille opettajille tarkoitetut opettajien kesäpäivät ovat tänä kesänä Vierumäellä 6.-8.8.2012. Lue lisää tästä.