Uusi puheenjohtaja valittu syyskokouksessa Ruusutorpan koululla

 

Syyskokouksessa Espoon Ruusutorpan koululla kuultiin aluksi vakuutusyhtiö Turvan yleisesittely Jyrki Myllyperkiön ja Jouni Haukijärven toimesta OAJ:n vakuutuksista ja korvauksista (www.turva.fi/oaj).

Syyskokous jatkui Laura Nurmisen yhteenvedolla ajankohtaisista asioista. Tällä hetkellä kentällä huolta aiheuttavat mm. leikkaukset, lomautukset ja lakiuudistukset. Eduskuntavaalit ovat keskeisessä asemassa keväällä 2015 – jokaisen ääntä kaivataan. Koulutuksesta ei ole enää varaa leikata!

OAJ Pääkaupunkiseudun alueyhdistyksen perinteisiin kuuluuOLYMPUS DIGITAL CAMERA  kutsua arvostettuja henkilöitä kokouksiemme puheenjohtajiksi.
Tällä kertaa olimme pyytäneet syyskokouksen puheenjohtajaksi kouluneuvos Erkki Kangasniemen, entisen pitkäaikaisen OAJ:n puheenjohtajan ja nykyisen Opetusalan Seniorijärjestön OSJ:n puheenjohtajan.

Kokouksen järjestäytymisen jälkeen siirryttiin varsinaisiin kokousasioihin. Toimintasuunnitelman esitteli meille ensimmäinen varapuheenjohtaja Leena Teittinen. Toimintasuunnitelmaan ei tullut muutos esityksiä vaan se hyväksyttiin sellaisenaan. Jäsenten toiveena oli ainoastaan, että Pääkaupunkiseudun alueyhdistyksen hallitus miettii lähteekö mukaan Tahdon-kampanjaan. Puheenjohtajamme Laura Nurminen lupasi järjestää asian tiimoilta heti kokouksen jälkeen sähköpostikokouksen ja lupasi, että asiassa toimitaan hallituksen päätöksen mukaisesti.

Talousarviota käsitellessä nousi jäsenten puolelta yksi muutosehdotus. Seppo Kinkki esitti puheenjohtajalle kahta työpäivää.  Hallitus oli esittänyt talousarviossaan työaikaa puheenjohtajalle yhden työpäivän verran.  Kokouksessa järjestettiin koeäänestys hallituksen puheenjohtajan työajasta. Hallituksen kanta voitti. Tämän keskustelun ja äänestyksen jälkeen talousarvio hyväksyttiin esitetyssä muodossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAsialistalla oli myös uuden puheenjohtajan valinta vuodelle 2015 nykyisen puheenjohtajan siirtyessä työmarkkina-asiamieheksi. Hallituksen puheenjohtajaksi olivat ehdolla: Hanna Iso-Kuortti ja Leena Teittinen. Molemmat ehdokkaat saivat kolmen minuutin pituisen esittelyajan. Esittelyjen ja ehdokkaille esitettyjen kysymysten jälkeen oli äänestyksen vuoro. Kokous äänesti OLYMPUS DIGITAL CAMERA
hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Hanna Iso-Kuortin jäljellä olevaksi hallituskaudeksi eli kalenterivuodeksi 2015. Paljon onnea Hannalle ja menestystä vaativan tehtävän hoitamiseen! !
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Lopuksi vielä muistettiin luopuvaa puheenjohtajaa Laura Nurmista OLYMPUS DIGITAL CAMERA sekä viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä kokouksen puheenjohtajana toiminutta Erkki Kangasniemeä OAJ Pääkaupunkiseudun edustuslahjalla.