VOPE-koulutus

VOPE-koulutus 17.-18.9.2016 Aulangolla
Virtaa opettajille-koulutus järjestettiin nyt toista kertaa Aulangolla. Suosittuun koulutukseen osallistui viitisenkymmentnä OAJ Pääkaupunkiseudun jäsentä eri opettajaryhmistä ja kaikista alueemme kunnista.
Koulutusviikonlopun järjestö- ja edunvalvontakoulutusosioista vastasivat alueyhdistyksen puheenjohtaja Hanna Iso-Kuortti sekä OAJ:n työmarkkina-asiamies Minna Vakkuri. Lisäksi Kahvitorin LM-cafessa ratkottiin osallistujien kysymyksiä luottamusmiesten, työmarkkina-asiamiehen sekä alueyhdistyksen puheenjohtajan kanssa.
Aulangolta haettiin paitsi tietoa yhdistys- ja edunvalvontatoiminnasta, myös hyvää oloa ja uutta virtaa: henkinen valmentaja, MBA ja ammattiopettaja Juha Kivinen luennoi tietoisesta läsnäolosta ja Sari Penttilä ohjasi Mindfullness-tuokion. Koulutuspäivien ohjelmaan mahtui myös opastettua joogaa tai kahvakuula- ja sauvakävelytunnit sekä kylpyläkäynti, sekä aikaa ulkoiluun aurinkoisena syyspäivänä.
Antoisan viikonlopun jälkeen opettajat palasivat sunnuntaina kotiin tyytyväisinä. Päivien aikana luotiin uusia opettajatuttavuuksia, käytiin monia rikkaita ja tietoisuutta avaavia keskusteluita, voimaannuttiin ja rentouduttiin. Mukava irtiotto arjesta, kiitos kaikille osallistujille!