VOPEssa hyvä tunnelma

Mirja Sinkkonen

Virtaa opettajalle koulutus pidettiin Aavarannassa. Koulutuspäivät sisälsivät luentoa, liikuntaa, swingikisaa, hyvää ruokaa ja aivan mahtavaa seuraa. Lauantain ohjelma alkoi kahvitarjoilulla, jonka jälkeen Mirja Sinkkonen, psykoterapeuttikouluttaja avasi koulutustilaisuuden aiheenaan työn haasteet ja persoonallinen tapasi vastata niihin. Luento oli hyvin mukaansa tempaava hyvien esimerkkitarinoiden ansiosta. Osa tarinoista osui osallistujien mielestä hyvin omalle kohdalle, meni ns. ihon alle.


Seuraavaksi tilaisuuden järjestäjät pitivät omat luento-osuutensa.
Antti Piiroinen OAJ Pääkaupunkiseudun liikuntavastaava kertoi Koululiikuntaliitosta ja sen tulevista tapahtumista. Venla Olin, koulutussihteeri kertoi OAJ Pääkaupunkiseudun alueyhdistyksestä sekä ajankohtaisista edunvalvonta asioista. Susanna Attila, tiedottaja kertoi aktiivisesta jäsenpassista, tiedottamisesta sekä vaikuttamisesta.

Luentojen jälkeen oli liikunnan vuoro. Sari Penttilä piti joogatuokion, joka oli ihanan rentouttava. Halukkaat pääsivät nauttimaan joogasta myös sunnuntaiaamuna. Näistä joogatuokioista sai myös omiin työhetkiin uusia ideoita. Tämän jälkeen oli vapaata aikaa uinnille, sauvakävelylle, lenkkeilylle tai saunomiselle ennen illallista.

 

Venla Olin piti maljapuheen illallisen alkuun

 

Arja-Riitta Kinnula, Antti Piiroinen ja Jari Parkkinen

Sunnuntaina ohjelma muotoutui osallistujiensa näköiseksi; joogaa, uintia sekä
Swingikisa. Swingikisan voittivat Arja-Riitta Kinnula (naistensarja) ja Jari Parkkinen (miestensarja).