Vuoden TÄHTIKOULU 2015, Seutulan koulu

Seutulan koulu palkittiin 23.4.2015 vuoden TÄHTIKOULUKSI 2015 heidän kevättapahtumansa yhteydessä. Tilaisuuden avasi koulunjohtaja Sari Silander toivottamalla koulun henkilökunnan, perheet vanhempainyhdistysten ja Pääkaupunkiseudun alueyhdistyksen edustajat tervetulleiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOAJ Pääkaupunkiseudun puheenjohtaja Hanna Iso-Kuortti luovutti Seutulan koulun edustajille Sari Silanderille ja Annukka Markkulalle 1500€ arvoisen palkintoshekin erinomaisesta koulun ja kodin välisestä yhteistyöstä. Koulu valittiin vuoden TÄHTIKOULUKSI laajan ja monimuotoisen, oppilaita tukevan ja kannustavan toiminnan johdosta.

Kodin ja koulun välinen tiivis yhteistyö vahvistaa lasten kouluintoa ja vähentää syrjäytymistä. Mukana toiminnassa on myös entisiä koulun oppilaita ja vanhempia. Koulussa järjestetään yhteisvoimin mm. yhteistoimintapäiviä, leiritulet, Unicef-tapahtumia ja myyjäisiä. Lisäksi koulussa on hyvä keskustelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki, lapset voivat ja viihtyvät koulussa hyvin.
Koulun esimerkilliset toimintamallit ovat palkintoraadin mielestä helposti toteutettavissa myös muissa pääkaupunkiseudun kouluyhteisöissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOAJ Pääkaupunkiseudun puheenjohtaja Hanna Iso-Kuortti,
Vantaan opettajien ammattiyhdistyksen puheenjohtaja Annika Arstila-Aaltonen, Suomen Vanhempainyhdistysten puheenjohtaja Mika Jokinen sekä toiminnanjohtaja Ulla Siimes onnittelivat Seutulan koulua voitosta.